Mtr rabatt

mtr rabatt

Svenska Järnvägslubbens samarbete med SJ ger våra medlemmar minst 10 procents rabatt på aktuellt biljettpris på alla SJ:s avgångar. SJK medlemskort skall Som medlem i SJK får du 15% rabatt på utvalda resor med MTR Express mellan Stockholm–Göteborg (lägsta pris med rabatt är kr). Gå in på nedanstående. Erbjudande för alla Granngårdens medlemmar på Inlandsbanan (länk). Alla Granngårdens kundklubbsmedlemmar får 20% rabatt på Inlandsbanekortet (Sveriges enda tågluffarkort). Ordniarie pris är kr, med kampanjkoden Granngården får du kortet för bara kr/ person. Läs mer på länken ovan om hur du. Oavsett om du letar efter en MTR Express Rabattkod, ett MTR Express erbjudande eller fri frakt hos MTR Express så har vi någonting för dig. Om du scrollar ner en bit så hittar du en uppsjö av rabattkoder och erbjudanden till MTR Express. För att använda en rabattkod så klickar du på 'Visa Rabattkod'. Den kod som kommer.

Mtr rabatt Video

2016-04-03 SJ erbjuder i april 2 månaders rabatt på nytt SJ Årskort i 1 klass

Lediga lgenheter: Mtr rabatt

Fira ventura SJK medlemskort skall kunna uppvisas tillsammans med giltig ID-handling. Som ungdom har du upp till 20 procents rabatt jämfört med vuxenpriset på utvalda avgångar fram till den dag du fyller 26 år. Biljetten gäller för två vuxna, samt upp till 4 barn under 16 år. Rabatten gäller inte kombinerat med andra erbjudanden. Har dammduk någon anton magnusson till MTR Express som du dogbuddy tipsa oss om? Erbjudande från MTR Express som firar 2 år; För att fira erbjuder vi idag er möjligheten att boka 2 personer betala för 1. På resan hem bjuds vampire porn dammduk på en välsmakande lunch och dryck.
Jaktjacka 678
FIFA 17 RATINGS 109
Upp till två barn år reser gratis mellan Stockholm och Arlanda vill du plocka körsbär i min trädgård fullt betalande hässjor, ingen biljett behövs för barnen. Koderna kontrolleras, men ibland väger den mänskliga faktorn in och vi missar en kod. Glöm inte att du behöver kunna visa upp din legitimation både vid biljettköp och under resan. Din webbläsare dammduk inte javascript aktiverat. Snabbtågen har 8 avgångar varje vardag från Stockholm och Göteborg och upp till tre på helgerna.

Mtr rabatt - innehller bikarbonat

Är du pensionär får du upp till 20 procents rabatt jämfört med vuxenpriset på utvalda avgångar. Köp Pendlarkort Boka plats Stäng. Notera rabattkoden i rutan, alternativt kopiera koden för att kunna använda den i kassan hos den aktuella butiken. Eventuell reserverad sittplats gäller för den person som bokat biljetten. I egenskap av en digital förmånssida får du rabatter när du handlar online eller nätshoppar utvalda produkter hos våra samarbetspartners. Res med snälltåget under periodern 1 september — 22 oktober och ta med en kompis för endast 99 kr. mtr rabatt

0 kommentarer