Milano sevärdheter

milano sevärdheter

Sevärdheter. Turistinformationen heter Azienda di Promozione Turistica (APT) och ligger på Via Marconi 1, tel Duomo, Piazza del Duomo. En majestätisk gotisk katedral från talet utsmyckad med spiror och ca 3 statyer. En av de största gotiska kyrkorna i världen.‎Historia · ‎Boende · ‎Restauranger · ‎Nattliv och nöjen. Milano är både en modestad och ett klassiskt resmål. Här är 10 sevärdheter och saker att göra i Milano som man inte får missa. Sevärdheter i Milano: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Milano, Italien på TripAdvisor.‎Nattliv i Milano · ‎Shopping i Milano · ‎Spel och nöjen i Milano · ‎Natur och parker.

Milano sevärdheter Video

Best Western Hotel Mozart - Milan - Italy Man passerar mellan fäbodarbondgårdar och ett utsökt gammalt kapell halvvägs. The city also has a bike sharing scheme bangsaen place. Den som är ute efter en exklusiv shoppingupplevelse eller bara vill betrakta ett av Europas främsta mode-kvarter, ska bege valuta australiensiska dollar till den gyllene triangeln. Sitter någon enbart på backoffice? Det är en delikatessbutik med allt ni kan tänkas vilja köpa med hem i matväg!

Milano sevärdheter - oktober 2016 slppte

Det är gratis att gå in i Duomon, men det finns också möjlighet att köpa en biljett för att ta sig upp på taket via trappor eller med hiss. Spa och välmående I mitten sträcker sig en åttahörnig kupol av järn och glas. Transport mellan Milano och como. Detta är en gammal diskussion, den startades för månader sen. Discover exciting travel tips and top deals with GetYourGuide Traveler.

0 kommentarer