Blodsdiamanter

blodsdiamanter

GSI följer upp ett vapenspår som leder rakt in kavkazmaffians högkvarter på västkusten. GSI-medlemmen Niklas Saxlid (Alexander Karim) är den i gruppen som är specialist på undercover-verksamhet, och han har bit för bit nästlat sig in i kavkazernas verksamhet. Men så plötsligt inser kavkazerna att. Johan Falk – "Blodsdiamanter" släpps på DVD/Blu-ray/digital den e juli Filmerna visas i TV4 senare. Afrikas blodsdiamanter föder al-Qaidas terror. Diamanterna glittrar inte som förr. De glänser inte längre av romantik och lycka. Glansen har falnat i takt med avslöjanden om hur diamanter håller i gång Afrikas många inbördeskrig, år efter år. När nya uppgifter visar att även Usama bin Ladins terrornätverk.

Blodsdiamanter Video

Johan Falk Best of tok Conny (2015)

Blodsdiamanter - man till

Glas, Kristall och värmeledningsförmåga. Ädel, Halvädel eller Färgsten? Migrationsverket kommer med en ny landrapport den Finansministern Mateusz Morawiecki har svurits in som premiärminister i Polen. Ädelstenar och politik - äntligen!

Blodsdiamanter - The Artisan

Saudiarabien häver 35 år gammalt bioförbud trots konservativt motstånd En vattendelare i kungadömets kulturliv, enligt regeringen. Hämtad från " https: Trettio flyktingar borde ha anlänt till Karleby i år. Följ Följer Sluta följ. Senaste nytt Mest lästa. blodsdiamanter

0 kommentarer