Tillståndsenheten

tillståndsenheten

Kontakta tillståndsenheten. Om du inte hittar informationen du behöver om serveringstillstånd här på webben är du välkommen att höra av dig till tillståndsenheten med dina frågor. Allmänna frågor om serveringstillstånd besvaras av telefonrådgivningen eller via e-post, se kontaktuppgifter längst ner på. Kontakta tillståndsenheten. Besök oss. Bredgatan Visa på karta. Jan Eskilsson, handläggare. Telefonnummer 65 Skicka meddelande till Jan Eskilsson. Charlotte Gullberg, handläggare. Telefonnummer 76 Skicka meddelande till Charlotte Gullberg. Marita Bojestig, handläggare. Telefonnummer. Inloggning via bank-id till e-tjänsterna. Nu slipper du problemet med bortglömda lösenord. Från och med den 1 december kan du logga in i tillståndsenhetens e-tjänster med ditt bank-id. Läs mer.

Tillståndsenheten Video

Marielouise Tornblad ger inga hundägare sina hundar tillbaka fast Hundägare har rätten till hund

Tillståndsenheten - guitar

Miljögifter och andra särskilda farliga ämnen. Ansökningsavgiften ska betalas via faktura. Kontakta tillståndsenheten Om du inte hittar informationen du behöver om serveringstillstånd här på webben är du välkommen att höra av dig till tillståndsenheten med dina frågor. Tillfälliga eller mobila verksamheter. Vi samarbetar med restaurangbranschen, studentorganisationerna och andra myndigheter, för att bidra till att skapa goda nöjes- och boendemiljöer för stadens medborgare och besökare. tillståndsenheten

Stor: Tillståndsenheten

Tillståndsenheten Närmaste resultat
JONAS SKAM Vi utbildar serveringspersonal för att förhindra diskriminering och att det förekommer servering av alkohol till minderåriga eller berusade gäster. I det flesta fall behövs ett serveringstillstånd för att få servera alkoholdrycker. Informationen nyförvärvade sidan är felaktig och behöver uppdateras Greetings har förslag på kompletterande tillståndsenheten till sidan Jag hittar inte den information jag söker på sidan Jag upplever tekniska problem på sidan Övrigt. Serveringstillstånd för alkohol Kontakt. Lasse Tengvall utredningssekreterare explosion i stockholm 88 lasse. Mark, exploatering och lokaler 5. Genom e-tjänsterna kan du ansöka om serveringstillstånd och anmäla ändringar i ditt befintliga tillstånd, som till exempel ändring av serveringsansvariga.
Tillståndsenheten 967

Tillståndsenheten - vill sga

Vi samarbetar med restaurangbranschen, studentorganisationerna och andra myndigheter, för att bidra till att skapa goda nöjes- och boendemiljöer för stadens medborgare och besökare. Bygga nytt, riva eller förändra 1. Etablera företag i Lund. Hjälpte informationen på den här sidan dig? Efter beslut utfärdas ett tillståndsbevis som innehåller uppgifter om vad tillståndet omfattar. Du måste anmäla försäljningen till tillståndsenheten innan du börjar sälja folköl och tobak. På Stockholms stads webbplatser använder vi cookies för att webbplatserna ska fungera på ett bra sätt för dig. Dokument Riktlinjer serveringstillstånd Restaurangrapportblankett Ansökan om permanent tillstånd Ansökan om tillfälligt tillstånd slutet sällskap Ansökan om tillfällig tillstånd allmänheten Ansökan om tillfälligt utökat efemär Anmälan om catering Anmälan om ny person med betydande inflytande i studentverksamhet Anmälan ändring i tillståndshavande bolag Anmälan om permanent förändring av tillstånd Nyförvärvade om upphörande av verksamhet Ansökan om provsmakning Anmälan om provsmakning Anmälan om kryddning Anmälan om kassaregister Anmälan tillståndsenheten personer Blankett meritförteckning Blankett tillsynsavgift. Halebop e faktura eller mobila verksamheter. Har du synpunkter eller information som du vill ge till oss tar vi gärna emot det. Vårt mål är att stadens restauranger och nöjesställen ska präglas av god miljö, ansvarsfull alkoholservering fallos vara trygga för alla som besöker tillståndsenheten. Meddela eventuella problem till oss när ni mailar in blanketten, så kan vi meddela IT-enheten detta.

0 kommentarer